Mijn produkten bestaan uit jagen & vissen , wilde planten & groenten verzamelen en gedachten & filosofieën uitwisselen. ===================================================================================================

Jagen

eduard van adrichem

Je hebt alleen of met een vriend deel in de combi bij mij ( dat is van 1 april tot 1 april) . Onder mijn begeleiding kun je zo vaak je wilt en het veld het toelaat te velde. Niet te veel gasten meenemen, liever helemaal niet. Al naar gelang de dag, zorg je zelf voor koffie en ontbijt. Tussen de middag gaan we ff naar de Mac of zo, of maak ik lekker gezellig thuis een pannetje soep met brood. ’s Avonds gaat de bbq aan, of serveer ik wild volgens mijn eigen keuken.

De tableaus zullen frequent maar bescheiden zijn. Ga er vanuit dat je 10 tot 20 keer per jaar een dagdeel te velde gaat en dat je zo vaak mogelijk kleiduiven schiet en zeker 3 tot 4 keer per jaar op de kogelbaan bent. Ik ga graag mee.

Verder zorg ik voor het hondenwerk. En mocht het nodig zijn, dan zorg ik voor picker-ups.

Gejaagd wordt er in kleine groepen, of als jij dat wilt, alleen met mij. Uitwisseling binnen de combi is een garantie voor gezelligheid. Ook hebben we een jager luchtbuks – bbq dag en visdagen.

Het wild dat je bemachtigt is van jou. Ik help je en leer je ontweiden en slachten, panklaar maken en kokkerellen. Worst maken en roken doen we ook regelmatig.

Vliegvissen

bruine forel

bruine forel

Voor combinanten vaak na afloop van de jacht. Voor mensen die het vissen willen leren of een begeleider/gids nodig hebben zijn er dagtarieven.

Mooie Hollandse polders, lekker struinen en de snoek achter zijn vodden zitten.

Schadebestrijding

Landeigenaren zoals boeren en natuurorganisaties kunnen mij vragen om aan schadebestrijding of populatiebeheer te doen.

Als bij een boer zijn jager geen tijd heeft, kan ik voor hem waarnemen middels een grondgebruikersverklaring.

Voor overheden en terreinbeherende organisaties staan ik en mijn helpers ter beschikking om ganzen e.d. te bestrijden.

Het voordeel van mijn onderneming is dat het een en ander professioneel gedaan wordt door een beroepsjager, dus geen plezierjacht. Er is geen jachthuurcontract van minimaal 6 jaar, maar gewoon per dag. Dus geen verplichting of binding.

eetbare wilde bloemen en planten verzamelen

Wilde bloemen en planten leren kennen, proeven en verzamelen om thuis een heerlijke salade, soep of stoofpot te maken.